Руският президент Владимир Путин обяви, че администрацията на американския президент

...
Руският президент Владимир Путин обяви, че администрацията на американския президент
Коментари Харесай

Путин: Тръмп показва желание за намаляване на напрежението около Северна Корея

Руският президент Владимир Путин разгласи, че администрацията на американския президент Доналд Тръмп демонстрира предпочитание за понижаване на напрежението към Северна Корея, оповестява " Ройтерс ".

По думите му, разпалването на военна нервност в рецесията със Северна Корея има противоположен резултат и че Пхенян няма да спре нуклеарните и ракетните си стратегии, защото ги преглежда като единственото си средство за самозащита.

Според Путин на Северна Корея се предлага вероятността за прекъсване на глобите, с цел да бъде подтиквана да замрази оръжейните си стратегии.

 Тръмп: Военните дейности против Северна Корея не са първият ми избор
Тръмп: Военните дейности против Северна Корея не са първият ми избор

Но няма да търпи провокации

" Ние им споделяме, че няма да постановяваме наказания, което значи, че ще живеете по-добре, ще имате по-добра и вкусна храна на масата, ще се обличате по-добре, само че те мислят, че идната стъпка е покана за гробището. И в никакъв случай няма да се съгласят с това ", разяснява съветският държавен глава.

Путин прикани Северна Корея да бъде включена в взаимни планове, с цел да се понижи напрежението на Корейския полуостров.

" Необходимо е Северна Корея последователно да бъде въвлечена в съдействие в района, а Русия има съответни оферти, всички знаят за това - общ път, свързващ Транссибирската автомагистрала и корейските железопътни линии, през Северна Корея, тръбопроводен превоз, насърчаване на севернокорейските пристанища и т. н. ", посочи съветският президент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР