Руският президент Владимир Путин няма да присъства лично на срещата

...
Руският президент Владимир Путин няма да присъства лично на срещата
Коментари Харесай

Китайският Sohu описа отсъствието на Путин на Г-20 с думите на Мао Цзедун за тигъра и маймуните

Руският президент Владимир Путин няма да участва персонално на срещата на върха на Г-20, само че може да се причисли посредством видео връзка.

Малко по-рано американският водач Джо Байдън разгласи, че не има намерение да се среща с съветския си сътрудник в коридорите на срещата. А английският министър председател Риши Сунак прикани въобще да не позволяват Путин до Г-20, като сподели, че " няма да има място за него на масата ", както оповестиха медиите.

Авторът на китайското издание на Sohu напомни думите на някогашния китайски водач Мао Цзедун за изложение на обстановката към срещата на Г-20.

„ Когато в планините няма тигър, тогава маймуната става цар на животните “, думите на Мао Цзедун са отпечатани в изданието.

Журналистът от Sohu е сигурен, че в случай че Путин пристигна на срещата на Г-20, тогава „ приматите ще надигнат див писък “. Затова създателят назовава рационално решението на президента на Руската федерация да не участва на събитието.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР