Руският президент Владимир Путин назначи генерал Сергей Суровикин за командир

...
Руският президент Владимир Путин назначи генерал Сергей Суровикин за командир
Коментари Харесай

Ето защо чак сега Путин назначи командващ на „операцията“ в Украйна

Руският президент Владимир Путин назначи военачалник Сергей Суровикин за пълководец на окупационната войска в Украйна, с цел да трансферира отговорността върху него при положение на проваляне. Това мнение изрази военният специалист Олег Жданов в ефира на телевизионния канал Freedom, съобщи организация УНИАН.

Според него прякорът „ Касапинът от Алепо “ най-вече отива на Суровикин. „ Той трансформира цивилното население в пушечно месо и по този метод се пробва да реализира победа. Осъзнавайки, че е невероятно да се реализира тази победа с военни средства ", изясни Жданов.

Това е и повода чак в този момент да бъде разгласен формален началник на " специфичната военна интервенция " в Украйна. Жданов сподели, че когато офанзивата на Русия е вървяла по проект, Путин е командвал. Сега обаче нещата се обръщат, тъй като съветският деспот осъзнава, че губи войната.

„ Сега в Кремъл към този момент започнаха да осъзнават, че ще изгубят войната, а някои в Генералния щаб схващат, че въоръжените сили на Руската федерация през днешния ден са изгубили настъпателната си дарба, а на следващия ден могат да изгубят и отбранителната си дарба “, сподели Жданов. 55-годишният Сергей Суровикин взе участие във втората чеченска война, въоръжения спор в Таджикистан и войната в Сирия. Според анализаторите той е подкупен и жесток военачалник даже по съветските стандарти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР