Руският президент Владимир Путин може да протака украинската криза с

...
Руският президент Владимир Путин може да протака украинската криза с
Коментари Харесай

Британската външна министърка: Путин може да протака украинската криза с месеци

Руският президент Владимир Путин може да протака украинската рецесия с месеци, съобщи английската външна министърка Лиз Тръс , съобщи Ройтерс.

" Понастоящем няма никакви доказателства, че Русия изтегля силите си от граничните с Украйна райони ", написа Тръс в публикация в английския в. " Дейли телеграф ".

" Не бива да имаме каквито и да било илюзии във връзка с способността на Русия да протака това " със седмици, в случай че не и с месеци, в опит да подрива стабилността на Украйна и единството на Запада, акцентира английската министърка.
 

— The Independent (@Independent)
Украйна върви по пътя към участието си в НАТО и НАТО продължава да е организация, чиито порти са отворени за нови членове, сподели през днешния ден английският министър на защитата Бен Уолъс пред публицисти в централата на НАТО в Брюксел.

" Ясно споделих на Кремъл, че страните избират НАТО, а не НАТО - страните ", посочи Уолъс.

Англия приключи дейностите си по военно образование в Украйна и единствените останали английски бойци в страната са там, с цел да пазят английския дипломат, сподели през днешния ден английският министър на въоръжените сили Джеймс Хийпи .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР