Руският президент Владимир Путин, който беше забелязан да кашля по

...
Руският президент Владимир Путин, който беше забелязан да кашля по
Коментари Харесай

Путин: Не се тревожете, всичко е наред, правят ми тестове!

Руският президент Владимир Путин, който беше видян да кашля по време на излъчено онлайн по малкия екран държавно съвещание, увери участващите в него публични лица, че е добре и че на практика всеки ден се тества за КОВИД-19, съобщи Ройтерс.

" Не се тревожете, всичко е наред. Правят ми проби на практика всекидневно освен за КОВИД-19, само че и за всевъзможни други инфекции, тъй че всичко е наред ", отговори стопанинът на Кремъл, когато Валентина Матвиенко, ръководителят на горната камара на Народното събрание, изрази безпокойствие за здравето му.

Путин, който предходната седмица навърши 69 години, организира съвещанието от кабинета си във виртуален формат. Той отдаде кашлицата на ниската температура на въздуха и се възползва от опцията да призове сътрудниците си да се имунизират изцяло.

Ежедневният брой на смъртните случаи от КОВИД-19 в Русия приближава рекордни равнища. Миналия месец Путин беше заставен да се самоизолира, откакто хора от антуража му дадоха позитивен тест за ковид, само че тогава Кремъл съобщи, че той е " изцяло здрав ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР