Руският президент Владимир Путин каза днес, че Русия няма да

...
Руският президент Владимир Путин каза днес, че Русия няма да
Коментари Харесай

След срещата с Ким Чен-ун: Путин няма да наруши никакви споразумения, отнасящи се до Северна Корея

Руският президент Владимир Путин сподели през днешния ден, че Русия няма да наруши никакви съглашения, отнасящи се до Северна Корея, съобщи Ройтерс.

Путин сподели това, откакто се срещна със севернокорейския водач Ким Чен-ун тази седмица в съветския Далечен изток.

⚡️North Korea is our neighbor, we build relationships with our neighbors, we do not threaten anyone - Putin
— MARIA (@its_maria012)
Русия, която поддържа глобите против Северна Корея, неведнъж декларира, че желае да задълбочи връзките си с Пхенян. Южна Корея и Съединени американски щати оповестиха, че каквито и да било военни покупко-продажби сред Путин и Ким ще нарушат глобите на Организация на обединените нации против Северна Корея.

" Северна Корея е наш комшия и ние би трябвало, по един или различен метод, да построяваме добросъседски връзки с нашите съседи " , сподели Путин.

" Да, има някои характерни неща, свързани с Корейския полуостров. Ние обсъждаме това, обсъждаме го намерено, в никакъв случай не нарушаваме нищо и в този случай няма да нарушим нищо " , добави съветският президент.

jerked his leg strangely during his meeting with Kim Jong-un
— NEXTA (@nexta_tv)
Кремъл съобщи през днешния ден, че Русия и Северна Корея не са подписвали никакви съглашения по военни въпроси или в други области по време на визитата на Ким Чен-ун в Русия тази седмица.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред публицисти, че не е имало проект за сключване на публични съглашения при визитата, по време на което Ким Чен-ун води диалози на четири очи с президента Владимир Путин.

Севернокорейският водач, който към момента е в Русия, прегледа през днешния ден дружество за произвеждане на съветски изтребители, което е обект на западни наказания.

Вашингтон и неговите съдружници се притесняват, че визитата му може да укрепи съветските военни в Украйна и да укрепи ракетната стратегия на Пхенян.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР