Руският президент Владимир Путин кара брониран (най-вероятно) Mercedes-Benz S-Klasse W221

...
Руският президент Владимир Путин кара брониран (най-вероятно) Mercedes-Benz S-Klasse W221
Коментари Харесай

Каква кола избра Путин, за да мине по Кримския мост

Руският президент Владимир Путин кара брониран (най-вероятно) Mercedes-Benz S-Klasse W221 по реставрираната част на Кримския мост, оповестява РБК. Държавният глава дойде на Таманския полуостров и персонално беседва със строителите.

В оповестеното видео се вижда по какъв начин Путин кара първокласното немско возило и пита вицепремиера Марат Хуснулин за ремонта.
-->
 Mercedes-ът, с който Путин мина по реставрирания Кримски мост, е S-Klasse W221 (ВИДЕО) - 2

От таблото на колата излиза наяве, че президентът кара Mercedes-Benz S-Klasse в осъществяване W221. Вижда се още, че Путин ръководи автомобила със закопчан защитен колан.

Това е флагманският седан на немския производител, който се създава от 2006 до 2013 година Автомобилът е оборудван с бензинови и дизелови мотори с мощ от 204 до 517 к.с., а в модификацията S65 AMG мощността доближава 630 к.с.

Това не е първият път, когато Путин хваща кормилото. През декември 2021 година президентът одобри персонално президента на Република Беларус Александър Лукашенко преди договарянията в Ленинградска област. Тогава съветският водач караше всъдеход, още веднъж дело на Mercedes-Benz.

Нещо повече, в колоната на Путин може да се види и Land Cruiser 200. Така че в коргежа на съветския президент има единствено коли от немско или японско произвеждане и никакви съветски модели. Вероятно за това посещаване са били нужни малко по-надеждни коли.

Реакцията на Кремъл на въпроса къде е Aurus: „ Просто на място нямаше такава кола. " Иначе руснаците декларират, че Путин постоянно кара разнообразни автомобили и се хвалят с новото си производството на коли, с стартирането на новия Aurus Komendant или с " новия " цех на Москвич, където в действителност се сглобява китайски модел JAC с съветска емблема.

Ще напомним, че дясната страна на Кримския мост беше отворена за придвижване на 5 декември. През идващите шест-седем месеца са планувани реставрационни действия по втория коловоз на железопътната част на моста.

/Факти/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР