Руският президент Владимир Путин е наредил на военното министерство да

...
Руският президент Владимир Путин е наредил на военното министерство да
Коментари Харесай

Путин плаши Запада с ядрено оръжие

Руският президент Владимир Путин е наредил на военното министерство да вкара необикновен режим на нараснала бойна подготвеност и носене на службата в съветските сили за въздържане. Действията се вземат в отговор на нападателните изявления от страна на Запада по адрес на Русия, показва ръководителят на Кремъл..

" Висши длъжности лица на водеши страни членки на НАТО позволяват нападателни изявления по адрес на нашата страна, по тази причина повелявам на министъра на защитата ин а началнищка на Генералния щаб на армията да вкарат необикновен режим на бойни наряди, съобщи съветският държавен глава на среща в неделя с военния министър Сергей Шойгу и с началника на съветския ГенЩаб Валерий Герасимов.

" Разбира се! ", отвърнали двамата, представени от ТАСС.

Путин подчертал още, че западните страни подхващат недружелюбни дейности по отношение на Русия и в икономическата сфера: " Имам поради нелегитимните наказания, за които всички добре знаят ".

На уеб страницата на съветското военно министерство се показва, че стратегическите сили са предопределени за " въздържане на експанзията против Русия и нейните съдружници, а също и погром на агресора, в това число във война с потреблението на разнообразни типове оръжия, в това число нуклеарни ".

Какво се има поради по " необикновен режим на бойно дежурство " не е ясно, отбелязва ББС.

Счита се обаче, че става въпрос за опасност за привеждане в подготвеност на съветските ярдени оръжия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР