Руският президент, нареди на федералните служби за сигурност да засилят

...
Руският президент, нареди на федералните служби за сигурност да засилят
Коментари Харесай

Путин призова за засилване на охраната по границата

Руският президент, подреди на федералните служби за сигурност да засилят контрола над съветското общество и защитата по границите, с цел да се предотвратят рисковете, идващи от чужбина или изменничество вкъщи, предаде БНТ.

В послание във връзка Деня на чиновниците на силите за сигурност Путин съобщи, че поради новите закани нараства нуждата от по-добра разследваща активност.

Той прикани за по-интензивна работа по линия на Федералната работа за сигурност и граничната работа. Руският президент призна, че обстановката в анексираните от Русия четири украински области е извънредно сложна.

" Сега се изисква оптимално самообладание и централизация на силите, от страна на контраразузнавателните организации, в това число военното разузнаване. Необходими са решителни ограничения против дейностите на задграничните спецслужби, с цел да бъдат бързо открити предателите, шпионите и саботьорите. Границата е най-важна и би трябвало да бъде надеждно предпазена. Всички опити за нарушаването й би трябвало да бъдат предотвратявани бързо и дейно, като бъдат употребявани всички налични сили и средства, в това число мобилни групи и специфичните елементи ", съобщи съветският президент Владимир Путин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР