Руският премиер Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на

...
Руският премиер Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на
Коментари Харесай

Москва дава рамо на засегнатите от санкциите на САЩ руски фирми

Руският министър председател Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила разпореди на държавното управление да изготви възможни ответни ограничения, откакто в петък Съединени американски щати постановиха наказания на съветски физически и юридически лица, съобщи Ройтерс, цитирайки Интерфакс.

Медведев дефинира новите наказания на Съединени американски щати като неприемливи и нелегитимни и съобщи, че Русия си резервира правото да вземе ответни ограничения. Премиерът също по този начин подреди на държавното управление на изготви проект за поддръжка на попадналите в санкционния лист на Съединени американски щати съветски компании.

"Колкото до попадналите под наказания наши компании, би трябвало да се прегледат способи да им се окаже поддръжка. Това касае и металурзите, и енергийния бранш, и търговията с артикули от военнопромишления комплекс. Трябва да се изготвят съответни оферти за поддръжка ", сподели Медведев, представен от ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР