Руският патриарх Кирил оправда началото на военните действия на Русия

...
Руският патриарх Кирил оправда началото на военните действия на Русия
Коментари Харесай

Според патриарх Кирил Русия нападнала Украйна заради гей парадите

Руският патриарх Кирил оправда " началото на военните дейности " на Русия в Украйна с потребността да се противодейства на западните гей паради.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1988
В проповед във връзка Сирни заговезни, оповестена и на официалния сайт на Московската патриаршия, той даде следното пояснение на войната: " В Донбас има отменяне, кардинално отменяне на по този начин наречените полезности, които се оферират през днешния ден от тези, които претендират за международна власт. Днес има подобен тест за лоялност към тази власт, един тип пропуск към оня „ благополучен ” свят, света на несъразмерното ползване, света на показната „ независимост ”. Знаете ли какъв е този тест? Тестът е доста елементарен и в това време ужасяващ - това е гей парадът. Изискванията към мнозина да правят гей церемониал са тест за преданост към този доста всесилен свят; и знаем, че в случай че хората или страните отхвърлят тези претенции, тогава те не влизат в този свят, те стават непознати за него. " След което прибавя: " Но ние знаем що за грях е това, който се пропагандира посредством така наречен маршове на достолепието (гей прайд - б.р.) Този грях е наказан от Словото Божие - и в Стария, и в Новия завет. "

Според патриарха " всичко това свидетелства, че сме влезнали в битка, която има не физическо, а метафизическо значение ", написа " Сега ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР