Руският опозиционер Алексей Навални, който излежава присъда в затвора, днес

...
Руският опозиционер Алексей Навални, който излежава присъда в затвора, днес
Коментари Харесай

Няма прегради за любовта: Навални и съпругата му с романтични постове за Свети Валентин

Руският опозиционер Алексей Навални, който излежава присъда в пандиза, през днешния ден замени поздравления със брачната половинка си Юлия по случай Свети Валентин, съобщи Ройтерс. Той сподели, че е предходна съвсем една година, откогато двамата са се виждали онлайн за последно.

" Понякога се чудя по какъв начин е допустимо голямата ми обич към теб да се побира в нормално човешко сърце. Постоянно приказвам с теб ", сподели Навални, обръщайки се към брачната половинка си с галеното име Юляшка, заяви.

Юлия отвърна, като разгласява фотография, на която двамата се прегръщат и добави емотиконка с формата на сърце.
                 

Навални оцеля след опит за отравяне през 2020 година, а в този момент излежава присъда от 11 години и половина в наказателна колония източно от Москва поради обвинявания в машинация и пренебрежение към съда.

Групи, защитаващи правата на индивида, и западни държавни управления споделят, че обвиняванията против него са изфабрикувани и присъдата му цели да заглуши рецензиите му към президента Путин.
                 

Той има право да разгласява в обществените мрежи посредством своите юристи и съдружници, които показаха съществени терзания за здравето му след многократни и дълги престои в изолатор поради леки нарушавания на разпоредбите в пандиза.

Руските управляващи декларират, че отношението към Навални е като към всеки различен пандизчия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР