Руският опозиционер Алексей Навални е припаднал, след като му е

...
Руският опозиционер Алексей Навални е припаднал, след като му е
Коментари Харесай

Какви са версиите за смъртта на Навални?

Руският опозиционер Алексей Навални е примрял, откакто му е прилошало по време на разходка и съвсем незабавно е изгубил схващане, твърди затворническата администрация в Колония Номер Три " Полярен вълк " в Ямало- Ненецкия самостоятелен окръг.

На място е дошъл екип на " Бърза помощ ". Опитите за реанимация на Навални са приключили без резултат и медицинският екип е установил гибелта.

Обкръжението на Навални към този момент няма по какъв начин да удостовери информацията за неговата кончина. Заместникът му Иван Жданов заяви, че фамилията би трябвало да бъде известено в границите на 24 часа, само че околните му още нямат публично удостоверение. Специална комисия на затворническата администрация ще открива аргументите за гибелта на Навални. Президентът Путин е осведомен за случая.

" Извършват се всички съответни инспекции, не са нужни указания, тъй като има набор от правила в това отношение “, сподели Дмитрий Песков - представител на Кремъл.

На въпрос дали става дума за откъснал се тромб, Песков отговори с " не знам ". Новината за гибелта на Навални заяви и съветската държавна телевизия, като още веднъж се базира на затворническата администрация.

" По законов ред се организира комплекс от следствени и оперативни мероприятия за определяне на всички условия към случилото се ", сподели водещият на съветската държавна телевизия.

" Руските управляващи разгласиха самопризнание, че са умъртвили Алексей Навални, няма по какъв начин да потвърдим или опровергаем изказванията ", реагира в обществените мрежи неговият помощник Леонид Волков.

Нобеловият лауреат за мир Дмитрий Муратов също назова гибелта на Навални " ликвидиране " и съобщи, че изискванията в пандиза са довели до съдбовния край.

" Не искам да слушам никакви съболезнования ", реагира в обществените мрежи майката Людмила Навалная.

Тя показва, че е видяла сина си за последно на 12 февруари, когато е бил жив и здрав.

" Руско демократично общество: Не е имало тромбоза, както се приказва. Не съсирек го е умъртвил, те го убиваха умишлено отдавна ", уточни Дмитрий Московский.

Навални излежаваше деветгодишна присъда за корупция в колония със непоколебим режим в село Мелехово, само че през август предходната година получи още 19 за основаване на екстремистка организация. Впоследствие беше изместен в колонията със непоколебим режим зад Полярния кръг, оказала се негово лобно място.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР