Руският опозиционен политик Алексей Навални написа автобиография преди да умре,

...
Руският опозиционен политик Алексей Навални написа автобиография преди да умре,
Коментари Харесай

Мемоарите на руския опозиционен лидер Алексей Навални ще бъдат публикувани през октомври

Руският опозиционен политик Алексей Навални написа автобиография преди да почине, която ще бъде оповестена по-късно тази година, сподели неговата вдовица Юлия Навальная, разкривайки съществуването на текст, който той вътрешен кръг пази в загадка години наред.

Навални, който умря на 47-годишна възраст в арктически затвор през февруари, искаше да стане президент на Русия и беше най-яростният вътрешен критик на Владимир Путин.

Неговите съдружници, оповестени от управляващите за екстремисти, упрекнаха президента Путин в убийството му и споделиха, че ще дават доказателства в поддръжка на това изказване.

Кремъл отхвърли каквато и да е държавна интервенция в гибелта му и, когато беше жив, отхвърли Навални, някогашен юрист, който ръководеше следствия за корупция в съветския политически хайлайф, като маргинален, подкрепян от Съединени американски щати метежник, целящ да дестабилизира Русия.

>

Навалная, неговата вдовица, сподели в четвъртък в обява на X отвън Русия, че починалият й брачен партньор е почнал да написа мем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР