Руският олимпийски шампион във фигурното пързаляне Дмитрий Соловьов бе пребит

...
Руският олимпийски шампион във фигурното пързаляне Дмитрий Соловьов бе пребит
Коментари Харесай

Пребиха жестоко руски олимпийски шампион, защото защитил жена си

Руският олимпийски първенец във фигурното пързаляне Дмитрий Соловьов бе пребит на улицата в Москва от трима нападатели, откакто защитил в спор брачната половинка си.

32-годишният фигурист е бил ритан на земята, в това число в главата, като сега е в болница. Състоянието му е несъмнено като " приблизително тежко ", а най-неприятната контузия е точно в главата. Няма директна заплаха обаче за живота на Соловьов.

Побоят е станал след публична предколедна вечеря на Федерацията по кърлинг на Русия, където Соловьов е бил със брачната половинка си - състезателката по този спорт Анна Сидорова.

Той е отвърнал на реплики към нея от тримата мъже. Разправията прераснала в побой с юмруци и ритници над Соловьов.

Случаят възмути цялата спортна общност в Русия, като се прикани за най-строги санкции. И тримата нападатели са задържани съвсем незабавно. Имало е значително очевидци, защото боят става на оживена московска улица.

Дмитрий Соловьов е олимпийски първенец от отборната конкуренция в Сочи 2014, а четири години по-късно в Пьончан взе сребро дружно с партньорката си на леда Екатерина Боброва. Те са една от най-успешните и титулувани двойки в този спорт, като имат още европейска купа, международно злато за младежи, трето място на състезание на планетата и няколко първи места от турове на Гран при във фигурното пързаляне.

Появи се и видео от секундите преди сбиването, на което ясно се вижда и чува по какъв начин олимпийският първенец споделя към нападателите, че е чул какво приказват за Анна.

След това стартира физическата кавга с него
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР