Руският модел Алла Бурлетова, звездата от неотдавнашната реклама на Bentley,

...
Руският модел Алла Бурлетова, звездата от неотдавнашната реклама на Bentley,
Коментари Харесай

Моделът на Bentley, който се превърна в сензация, "се гордее, че е рускиня"

Руският модел Алла Бурлетова, звездата от неотдавнашната реклама на Bentley, която се трансформира във вирусна сензация, съобщи, че се " гордее, че е рускиня ".

Рекламата в жанр ASMR видео, която закупи голяма известност в международен мащаб, беше поръчана от съветски авто дилър и пусната в средата на лятото. В нея Бурлетова изследва първокласен автомобил Bentley. Тя прокарва нокти по решетката на автомобила, включва мотора, употребява мигачите и слага чаша в поставката за чаши.

Видеоклипът незабавно става вирусен, а хаштагът #bentleygirl се популяризира като горски пожар в TikTok и провокира голям брой пародии. В спин-оф видеоклиповете постоянно се показваха не толкоз първокласни коли, в това число остарели разнебитени джипове и даже бронирани военни машини, а тиквокарите, които ги снимаха, пародираха придвижванията на модела с не толкоз блестящи действия, като да вземем за пример пиянство на водка.



Моделът показа пред онлайн изданието Mash, че е щастлива да получи такова самопризнание в интернет и е изключително горда, че истинският видеоклип явно е бил необятно гледан в чужбина.

" Аз съм рускиня и се гордея с това, а в този момент по някакъв метод получавам международен обсег. Това е ужасно ", споделя Бурлетова пред Mash и прибавя, че в този момент обмисля да продължи актьорската си кариера, което е било нейна " детска фантазия ".

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР