Руският министър на отбраната заяви, че Русия ще помогне за

...
Руският министър на отбраната заяви, че Русия ще помогне за
Коментари Харесай

Русия ще помага за модернизиране армията на Армения

Руският министър на защитата съобщи, че Русия ще помогне за преоборудването и модернизирането на арменските въоръжени сили, като похвали Ереван като " съдружник на Русия и основен сътрудник в района на Кавказ ".

Шойгу даде обещание по -нататъшна поддръжка на страната, когато поздрави арменския си сътрудник Аршак Карапетян на среща в Москва, оповестяват съветските медии.
 Арменският президент връчи на Никол Пашинян втори премиерски мандат Арменският президент връчи на Никол Пашинян втори премиерски мандат
В понеделник арменският президент връчи на Никол Пашинян втори мандат като министър председател след парламентарните избори през юни, извоювани от п...

" Отдаваме огромно значение на развиването на нашето съдействие във военната област, както в двустранния формат, по този начин и в границите на ОДКБ (Организация на Договора за групова сигурност). В същото време сме подготвени да продължим да спомагаме за използването на програмата за промяна и преоборудване на арменските въоръжени сили. Задачата не е лесна, само че мисля, че с вашия опит можете да се справите ", сподели той.

Карапетян изрази признателност към Шойгу за готовността му да помогне за възобновяване на бойните качества на въоръжените му сили.

Той акцентира, че първото му интернационално посещаване като министър на защитата е в Русия.

" Русия е единствената страна, която обезпечава в действителност осезаема сигурност за арменския народ и през днешния ден се занимава с въпроси на сигурността освен в Нагорни Карабах, само че и непосредствено на границите на. Готови сме за доста тясно и дейно съдействие “, сподели той.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР