Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че западните оръжия,

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че западните оръжия,
Коментари Харесай

Шойгу: Западните оръжия, доставени на Киев, не водят до успех на бойното поле

Руският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че западните оръжия, доставени на Киев, не водят до триумф на бойното поле, а единствено удължават военния спор. Той означи, че Киев се е съсредоточил върху терористичните офанзиви против съветската гражданска инфраструктура на фона на несполучливата „ контранастъпление “ на украинските въоръжени сили (ВСУ), оповестява ТАСС.

Въоръжените сили (ВС) на Русия по време на специфична интервенция осуетиха опит на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) да пробият защитата в Ореховското направление, заяви министърът на защитата по време на конферентна връзка с управлението на Руските въоръжени сили.

„ Очевидно е, че доставените западни оръжия не водят до триумф на бойното поле, а единствено удължават военния спор “, сподели той на заседание с управлението на въоръжените сили на Руската федерация.

Шойгу уточни, че загубите на Въоръжените сили на Украйна през последния месец възлизат на повече от 20 800 военни и повече от 2200 хиляди единици разнообразни оръжия, в това число десет танка " Леопард ".

Руските войски са подхванали спомагателни ограничения за повишение на отбраната против офанзиви по въздух и море, като е увеличена и интензивността на ударите против украински военни обекти, съобщи Сергей Шойгу. Той означи, че Киев се е съсредоточил върху терористичните офанзиви против съветската гражданска инфраструктура на фона на несполучливата „ контранастъпление “ на украинските въоръжени сили.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР