Руският министър на отбраната Сергей Шойгу в сряда направи нови

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу в сряда направи нови
Коментари Харесай

Герасимов е назначен за командващ войсковата групировка в зоната на СВО

Руският министър на защитата Сергей Шойгу в сряда направи нови назначения в управлението на специфичната военна интервенция (СВO), заяви военното ведомство.

„ Началникът на Генералния щаб военачалник от армията Валерий Герасимов е назначен за командващ Съвместната група войски (сили). Негови заместници са: главнокомандващият на Въздушно-космическите сили военачалник от армията Сергей Суровикин, главнокомандващият на Сухопътните войски военачалник от армията Олег Салюков и заместник-началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация генерал-полковник Алексей Ким ", се споделя в отчета.

Министерството на защитата на Руската федерация посочи, че решението за повишение на равнището на управление на CВO се дължи на „ разширението на мащаба на дилемите, решавани в хода на осъществяването му, нуждата от образуване на по-тясно взаимоотношение сред типовете и родовете войски на въоръжените сили, както и възстановяване на качеството на всички типове поддръжка и успеваемостта на командването и ръководството на групировката войски (cили) “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР