Руският министър на отбраната Сергей Шойгу провери предния команден пункт

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу провери предния команден пункт
Коментари Харесай

Шойгу провери предния команден пункт на едно от формированията на Западната група войски

Руският министър на защитата Сергей Шойгу ревизира предния команден пункт на едно от формированията на Западната група войски в зоната за специфична интервенция. Това оповестиха в понеделник от Министерството на защитата на Руската федерация.

„ В хода на работа в зоната на специфичната военна интервенция министърът на защитата на Руската федерация военачалник от армията Сергей Шойгу ревизира предния команден пункт на едно от формированията на Западната група войски “, се споделя в известието.

Те означиха, че на командния пункт ръководителят на съветското военно ведомство е изслушал отчета на командира на групата генерал-полковник Евгений Никифоров за настоящата конюнктура, характера на дейностите на съперника и осъществяването на бойни задания от руснаците. войски по главните тактически посоки.

Никифоров рапортува на Шойгу и за образуването и настоящото бойно доближаване на новосформираните аварийни полкове за Западната група войски. На среща с командването на групировката Шойгу означи високата успеваемост на идентифициране и заличаване на военна техника и концентрации на персонален състав на съперника в тактическите региони на зоната на отговорност на групировката.

„ На командващия и командирите на Западната група войски е сложена задача да продължат дейното разузнаване за авансово откриване на проектите на съперника и недопускане на реализацията им в далечните подстъпи към линията на прикосновение “, допълват от съветското министерство на защитата.

„ Шойгу обърна особено внимание на организацията на всестранната поддръжка на войските, участващи в специфичната военна интервенция, и основаването на условия за безвредно разполагане на персоналния състав “, се споделя още в известието.

Руският министър на защитата организира среща и с командването на групата войски " Запад ". На него началникът на ведомството означи високата успеваемост на групировката при откриване и поразяване на техника и персонален състав на съперника, оповестиха от МО.

От ведомството означават, че Шойгу е инструктирал управлението на групировката да продължи дейното разузнаване за откриване и секване на проектите на съперника на далечните подстъпи към линията на прикосновение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР