Руският депутат Тамара Плетньова призова рускините да не правят секс

...
Руският депутат Тамара Плетньова призова рускините да не правят секс
Коментари Харесай

Депутат към рускините: Не правете секс с чужденци

Руският народен представител Тамара Плетньова прикани рускините да не вършат секс с чужденци по време на Световното състезание по футбол, което стартира на следващия ден на съветска земя. Според нея това ще има отрицателни последствия за страната й.

Плетньова, която е ръководител на Комисия по въпросите за фамилията и децата в съветската Дума, съобщи в изявление за „ Говори Москва”, че не би трябвало да се повтаря сюжетът от Олимпийските игри през 1980 година, когато доста рускини раждат деца от чужденци.

„ Дори да се омъжат, им водят децата, по-късно тя не знае по какъв начин да го върне. После идват при мен в комисията, плачат девойките, че им отвели детето. Бих желала в нашата страна да се женят по любов”, съобщи Плетньова. Основният й мотив е, че има възможност детето да пораства единствено с един родител, което ще се отрази отрицателно върху него.

Депутатът посочи, че рускините би трябвало да раждат съветски деца. Тя уточни също, че не би трябвало рускините да раждат от мъже от друга раса. Според нея рускините би трябвало да се омъжват за „ съветски жители, да основават положителни фамилии и да живеят мирно”.

Утре в Русия стартира най-големият футболен конгрес на планетата. 32 тима ще се борят за международната купа. В мача на откриването Русия се изправя против Саудитска Арабия. Милиони туристи ще посетят Русия по време на Мондиала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР