Руският боксьор Дмитрий Бивол обясни защо според него Украйна има

...
Руският боксьор Дмитрий Бивол обясни защо според него Украйна има
Коментари Харесай

Обясниха защо Украйна има повече боксови шампиони от Русия

 Усик нокаутира Белю и се прицели в Джошуа
Руският боксьор Дмитрий Бивол изясни за какво съгласно него Украйна има повече първенци в спорта от родината му. В момента представителите на Украйна Василий Ломаченко, Олександър Усик, Олександър Гвоздик и Артьом Далакян могат да се похвалят с шампионски пояси в разнообразни категори и версии на професионалния бокс. Самият Бивол пък е притежател на купата в полутежката категория във версия WBA.

" И четиримата оставиха ярка диря в аматьорския бокс и станаха експерти с концепцията да реализират нещо значимо. Сред тях личат имената на двама олимпийски първенци - Усик и Ломаченко, и един бронзов медалист - Гвоздик. Аматьорският и професионалният бокс са разнообразни типове спорт. Ако си бил дилетант, то по-лесно ще се адаптираш към професионалния.

Обратното не може да се каже, тъй като е доста по-различно. В аматьорския бокс нямаш време за проекти и тактика. В аматьорския бокс действаш по-емоционално и автоматизирано.

И четиримата украинци са чудесно тренирани и доста грамотно придвижиха наученото от аматьорския в професионалния бокс. Може да се каже, че годините измежду дилетантите им помогнаха ужасно доста, само че по принцип по този начин и би трябвало да бъде ", разяснява Бивол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР