Руският бизнесмен Александър Конанихин обяви награда от един милион долара

...
Руският бизнесмен Александър Конанихин обяви награда от един милион долара
Коментари Харесай

Руски банкер обяви 1 милион долара за главата на Путин

Руският предприемач Александър Конанихин разгласи премия от един милион $ за главата на  президентът Владимир Путин.

Живеещият в Съединени американски щати банкер съобщи, че Путин би трябвало да бъде свален неотложно от власт поради военните закононарушения, осъществявани в Украйна. Русия нахлу в Украйна на 24 февруари. Конанихин написа, че Путин не е законен президент на РФ, тъй като е умъртвил своите съперници и е нарушил конституцията, елиминирайки свободните избори.

„ Издирва се: жив или мъртъв ” – такава фотография с лика на Путин разгласява Александър Конанихин. „ Ще продължа да оказвам помощ на Украйна в нейните героични старания да устои на офанзивата на путиновата орда ”, написа предприемачът, който е шеф на Transparent Business.

Съединените щати приготвят пакет от наказания против още съветски олигарси, както и против техните компании и активи, съобщи Ройтерс, като се базира на осведомен източник. В опит да засилят натиска си върху Русия поради нахлуването ѝ в Украйна предходната седмица, Съединени американски щати към този момент на няколко пъти постановиха наказания против Русия, в това число и против президента Владимир Путин и някои огромни банки. Европейски Съюз наложи наказания на 26 известни руснаци. Списъкът включва олигарси, предприемачи, високопоставени чиновници от банковия и финансовия бранш, представители на държавно управление, висши военни и „ пропагандатори, които са съдействали за разпространяването на антиукраинска агитация “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР