Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за последните дни на

...
Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за последните дни на
Коментари Харесай

Астролог назова три зодии, върху които ще валят пари в края на юли

Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за последните дни на юли, като акцентира финансовия шанс, който чака три зодии.

И по този начин, звездният специалист счита, че краят на месеца може да се трансформира във време за нови благоприятни условия, облаги и закупуване на нови механически средства, а за Раци, Овен и Телец тези няколко дни ще дадат късмет да заловен късмета за опашката.

Овен

Още преди края на юли звездите дават обещание невероятни облаги на знака с неудържима сила, каквито не чакат. Освен това приемането на средства ще пристигна от формалната работа на Овен. Шефовете, въодушевени от триумфа на представителите на знака, ще им обезпечат добра облага, като по пътя дават обещание нов обещаващ план.

Глоба има вяра, че Овните не би трябвало да пропущат новите благоприятни условия, тъй като шансът безусловно ще ги води за ръка. След като пробваха в този момент, те ще могат да си обезпечат удобен живот до края на годината и с поддръжката на близки и другари. Могат да разчитат и на огромни и приятни покупки.

Телец

Телеца го чака и професионален триумф, който ще бъде резултат от способността за договаряния. Когато разискват нов план, родените под този земен знак ще могат да реализират впечатляващи резултати, заради което управлението най-сетне ще направи избор в интерес на нова, по-висока позиция за тях.

Глоба предвижда, че Телците би трябвало да вървят на пътувания, тъй като те освен ще разширят обществения си кръг, само че и ще насочат към нови финансови вероятности. Телецът просто няма да пропусне своя късмет.

На подобен позитивен декор астрологът поучава да не забравяме да отделяме време за фамилията и приятелите.

Рак

Представителите на знака могат да бъдат наречени финансовите „ щастливци “ на целия месец, което ще стане най-забележимо в неговия край. Домашните хора и песимистите ги чакат огромни промени.

Въпреки обстоятелството, че Раците рядко демонстрират своите блестящи интелектуални качества пред другите, в края на юли те ще бликат от хрумвания и обилно ще споделят познания.

За Раците ще пристигна най-хубавото време да научат нещо ново и то не за своя сметка. И по-късно да употребяват получените познания за нови планове и кариерно израстване.

През целия месец паричният поток не пресъхна, а за края му звездите приготвят неочакван подарък. Раците могат да получат завещание, премия или бонус, който може да се употребява за закупуване на нова кола или ремонт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР