Руският астролог на милионерите“ Глеб Паламарчук е съгласен с колегите

...
Руският астролог на милионерите“ Глеб Паламарчук е съгласен с колегите
Коментари Харесай

Астролог посочи три зодии, които ще преживеят невиждан успех през март

Руският „ астролог на милионерите “ Глеб Паламарчук е склонен с сътрудниците си в прогнозата си за първите месеци на пролетта, като споделя, че март 2024 година ще бъде време на свежи хрумвания, събития и позитивни промени за огромен брой знаци от славянския хороскоп.

Астрологът има вяра, че месецът на настроението ще разсъни завладяващи благоприятни условия за всеки от знаците, само че ще подчертае изключително някои. Събитията на пролетния месец, по волята на звездите, ще създадат корекции в орисите на хората.

Три знака - Вълк, Жаба и Стършел, ще могат да отключат своя капацитет и да реализират задачите си. Според Rsute.ru Паламарчук споделя, че ще има компликации и тествания, само че позитивният резултат от месеца в разнообразни области ще преодолее всички компликации.

Дебнещ вълк (1946, 1962, 1978, 1994, 2010)

Родените през тези години би трябвало да се примирят с обстоятелството, че като всички хора, няма да могат да избегнат грешките. Въпреки това, счита Паламарчук, няма потребност да се губи вяра и доверие. Звездите ще оказват помощ в осъществяването на проектите и ще донесат шанс, било то в региона на работата или себереализацията.

И в любовта Вълците би трябвало да се приготвят за щастливи промени. Основното е да се доверите на интуицията си и да се отворите за нови взаимоотношения. Няма потребност да се страхувате, че светлините скоро ще свършат - това може да се окаже обич за цялостен живот.

Брадата жаба (1949, 1965, 1981, 1997, 2013)

През март родените в тези години ще би трябвало да работят съгласно авансово създадените проекти. Всички събития в професионалната сфера ще бъдат наранени от в детайли развиване, тъй че най-педантичните Жаби би трябвало да чакат триумф.

В отговор Вселената ще изпрати цели и награди, счита астрологът. Тайната за опазване на силата и реализиране на триумф е спокойствието. Паламарчук поучава да не се карате с сътрудници и управление. Особено поради дреболии.

Жилещ стършел или оса (1945, 1961, 1977, 1993, 2009)

Астрологът предлага на родените през тези години вътрешно да се настройват за шанс и благополучие. Тогава ще получат това, което желаят. Мартенските събития ще отразяват протичащото се в душата на знака, изяснява специалистът. Затова най-важното е да разберете, че всевъзможни отрицателни мисли могат да се осъществен.

Напротив, в случай че във вътрешния свят на Стършела царува мир и убеденост, това ще донесе и външният мир.

Паламарчук поучава знака да се любува на протичащото се, да бъде открит и другарски надъхан, с цел да откри бързо естетика и триумф.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР