Руските войски застреляха петима цивилни, включително две деца, в кола

...
Руските войски застреляха петима цивилни, включително две деца, в кола
Коментари Харесай

Руските войници застреляха петима цивилни в автомобил, сред жертвите е дете на 1 г.

Руските войски гръмнаха петима цивилни, в това число две деца, в кола край Буча по време на окупацията си в региона, заяви киевската прокуратура, представена от Би Би Си.

Убитите деца са на 1 и 14 години. Кметът на Буча сподели, че до момента са открити 403 тела на хора, убити от съветски войски в града. Русия отхвърли да е направила зверства против цивилни в Буча и други региони на север от Киев, само че сателитни фотоси демонстрират, че убийствата са осъществени по време на тяхната окупация. Руската войска извърши ужасяващи военни закононарушения в Буча, Бородянка и други обитаеми места край Киев, преди да бъде разгромена от украинската войска.

Сателитни фотоси потвърдиха виновността на окупаторите, само че Кремъл по остаряла своя традиция твърди, че фрагментите с лежащи на пътя трупове са „ фалшификат “, основан от западните страни. Киевското предградие Буча се трансформира в знак на жестокостите на съветската войска в Украйна - там бяха открити телата на стотици убити цивилни жители. По телата на някои има следи от изтезания. Руските бойци са убивали и изнасилвали безнаказано в продължение на седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР