Руските войски водят професионални действия по всички направления в зоната

...
Руските войски водят професионални действия по всички направления в зоната
Коментари Харесай

Шойгу каза, че руските въоръжени сили уверено продължават да изпълняват плановете си по време на военната операция

Руските войски водят професионални дейности по всички посоки в зоната на специфичната интервенция и решително не престават да извършват проектите си. Това сподели министърът на защитата Сергей Шойгу на среща с съветския президент Владимир Путин, оповестяват съветски медии.

" Естествено, през днешния ден ние продължаваме същите дейни дейности в тези региони, където считаме за належащо да засилим позициите си. Като цяло обстановката наподобява постоянна и уверена. Войските водят професионални дейности, демонстрират подвиг, убеденост, че освен могат да удържат техните позиции, само че те също не престават да извършват проектите, които сме обрисували “, разяснява Шойгу.

Той добави, че украинските въоръжени сили не са постигнали триумф по време на контранастъплението, до момента в който съветските въоръжени сили са съумели да подобрят тактическата си позиция.

" Опитите на съперника в разнообразни направления за осъществяване на настъпателни дейности - съвсем във всички посоки те се сблъскват с нашата дейна защита, на доста сектори съумяваме да подобрим тактическата конюнктура, на никое място в действителност не е позволено нахлуване. Завършихме пролетното нахлуване акция, която беше планувана от украинските управляващи през лятото, в този момент през есента. И те не съумяха да реализират триумф в нито една от тези акции ", сподели Шойгу.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР