Руските войски са ударили украинската Херсонска област с управляеми бомби, като

...
Руските войски са ударили украинската Херсонска област с управляеми бомби, като
Коментари Харесай

Ранени при атака в Херсонска област, експлозии в Мелитопол

Руските войски са блъснали украинската Херсонска област с управляеми бомби, като вследствие на офанзивата са били ранени седем души. Това заяви началникът на Херсонската регионална военна администрация Александър Прокудин, представен от УНИАН.
Прочетете още
" Руснаците нападат региона с управляеми бомби. Вечерта бяха регистрирани три офанзиви от противников самолети по Берислав, две по Новоберислав и една по Казацки ", сподели той. Според Прокудин засега се знае за седем поданици на района, които са били ранени вследствие на вражеска офанзива.

В Мелитопол и региона на Мелитопол в Запорожка област на Украйна бяха чути няколко детонации в четвъртък вечерта. Това заяви кметът на Мелитопол Иван Федоров, представен от " Униан ".

" В Мелитопол и региона на Мелитопол е мощно. Жителите оповестяват за няколко мощни детонации в северната част на града и в близките села ", сподели той.

Федоров обеща да даде детайлности по-късно.

Силите на съпротивата интензивно действат в Мелитопол, където съвсем всекидневно се взривява съветска военна техника.

Освен това руснаците изграждат три нови отбранителни линии на територията на краткотрайно окупираната Запорожка област. Бариери от разнообразни типове ще бъдат ситуирани в три направления едновременно.

Наскоро кметът на Мелитопол сподели, че руснаците желаят да провеждат провокация по време на по този начин наречения " жест на благосклонност ". Сътрудниците паднаха под погледа на нашествениците, които би трябвало да бъдат отстранени по време на отстъплението.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР