Руските войски изпитват недостиг на жива сила в боевете край

...
Руските войски изпитват недостиг на жива сила в боевете край
Коментари Харесай

Руските войски изпитват недостиг на жива сила в боевете край Днепър

Руските войски изпитват дефицит на жива мощ в боевете край река Днепър, съобщи английското министерство на защитата, цитирано от Българска телеграфна агенция.

" Освен интензивните сражения на източния бряг около малкия украински плацдарм край опустошения Антоновски мост, малобройни елементи от съветски и украински войски се борят и за острови в делтата на Днепър ", се споделя във всекидневната разследваща сводка на английското ведомство.

" И двете страни употребяват дребни, бързи моторни лодки, а Украйна сполучливо употребява и тактически еднопосочни щурмови безпилотни летателни апарати, с цел да унищожава някои съветски лодки ", се споделя в сводката.

Това слага Кремъл пред алтернатива да реши дали да отговори на тези закани, като укрепи силите си по протежението на река Днепър за сметка на частите си, които са изправени пред украинското контранастъпление в Запорожска област, заяви министерството.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР