Руските войски и тази нощ атакуват Украйна с безпилотни летателни

...
Руските войски и тази нощ атакуват Украйна с безпилотни летателни
Коментари Харесай

Дронове и тази нощ летят по Украйна

Руските войски и тази нощ нападат Украйна с безпилотни летателни апарати вид " Шахед ". Това са съобщили от Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна, представени от УНИАН.

В 21:10 формалният канал Telegram заяви за изстрелването на няколко групи съветски ударни БПЛА " Шахед " от Чауда (в Крим). " Очакваното време за влизане в следеното въздушно пространство на Украйна е към 22:00 часа ", се споделя в известието.

Още в 23:47 стана известно, че се движат в посока Николаев. Впоследствие военните оповестиха за нова офанзива с дрон от Черно море на юг от Николаевска област.
 Пак нощ на въздушна паника в Украйна
Пак нощ на въздушна паника в Украйна

Русия нападна с дронове

в 01:25: Началникът на Черкаската регионална военна администрация Игор Табурец заяви, че в региона е засечено Противовъздушна отбрана. " Опасността се усили. Заплахата от врага, употребяващ ударни БПЛА ", добави той.

След 1 часа са засечени " Шахеди " в посока Черкаси.

В 00:55 ч. офанзивата с дронове от Черно море продължава, стойте в убежищата, приканиха военните локалните.

Обновена в 00:40 ч. Още една група дронове от Черно море в посока Николаев.

Актуализирано в 00:35: Сигнал за паника в областите Черкаси и Полтава. Военните оповестяват за убити в посока Кропивницки.

В 00:00 часа паника е оповестена в Донецка, Днепропетровска, Запорожка, Кировоградска, Херсонска и Николаевска области.

Експлозии са чути след среднощ в региона на Одеса, откакто в региона беше оповестено предизвестие за въздушна офанзива. Според телевизионния канал TSN, става дума за деяние на системи за противовъздушна защита. Според него група дронове се доближава към пристанищата Измаил и Рени на река Дунав. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР