Руските военни по време на специална военна операция в рамките

...
Руските военни по време на специална военна операция в рамките
Коментари Харесай

Руското МО: Руските военни унищожиха на жива сила и техника на ВСУ в 107 области

Руските военни по време на специфична военна интервенция в границите на 24 часа удариха жива мощ и техника на украинските въоръжени сили в 107 региона. Това споделиха в понеделник от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ Оперативно-тактическата и армейската авиация, безпилотните летателни апарати, ракетните войски и артилерията на групировките войски на въоръжените сили на Руската федерация поразяват жива мощ и военна техника в 107 района “, показват още от съветското министерство на защитата.

„ В резултат на комплицирана огнева офанзива бяха унищожени до 50 военнослужещи от украинските въоръжени сили, 3 автомобила, американска артилерийска система M777 и гаубица „ Хиацинт “, обявиха от съветското министерство на защитата.

Те означиха, че в Херсонско направление подразделения на съветската формация войски, въздушни удари и артилерийски огън са поразили скупчвания на жива мощ и техника на 36-та и 37-ма бригада морска пехота на украинските въоръжени сили в региона на с. Тягинка, Херсонска област.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР