Руските туристи, за които се съобщава, че отиват на ски

...
Руските туристи, за които се съобщава, че отиват на ски
Коментари Харесай

Руснаците ще бъдат първите туристи в Северна Корея след пандемията – доклад

Руските туристи, за които се оповестява, че отиват на ски в Северна Корея, ще бъдат първите интернационалните пасажери, които ще посетят страната, откогато границите й бяха затворени през 2020 година на фона на световното блокиране на пандемията.

Докладът, оповестен в сряда от съветската държавна осведомителна организация ТАСС, акцентира задълбочаващото се съдействие сред Москва и Пхенян.

Той също по този начин следва срещата предишния септември сред севернокорейските водач Ким Чен Ун и съветският президент Владимир Путин на космодрум в Далечния изток на Русия.

ТАСС не посочи времева рамка, само че отчетът изненада известни наблюдаващи от Азия, които чакаха първите туристи след пандемията да Северна Корея ще пристигна от Китай, най-големият дипломатически съдружник и стопански водопровод на Севера.

Според ТАСС неизяснен брой туристи от Далечния източен район на Русия Приморие първо ще отлетят до севернокорейската столица Пхенян, където ще посетят монументи като Кулата на концепцията за чучхе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР