Руските туристи ще се върнат в България през юли. Редовните

...
Руските туристи ще се върнат в България през юли. Редовните
Коментари Харесай

Посланик Елеонора Митрофанова: Руските туристи се връщат в ...

Руските туристи ще се върнат в България през юли. Редовните полети ще бъдат възобновени на 28 юни. Това съобщи пред „ Марица” Н.Пр. Елеонора Митрофанова, дипломат на Руската Федерация у нас.

Ние не се натрапваме на никого с планове в енергетиката – решенията би трябвало да вземе българското държавно управление, сподели дипломатът.

Англичаните просто са желали да заявят своето наличие. Така дипломат Митрофанова разяснява случая с английски ескадрен крайцер, озовал се прекомерно близо до крайбрежията на Крим, съгласно съветските управляващи.

Пловдив ми харесва доста. Бях и в епископската базилика, която е чудесна. Надявам се да я забележим в листата с културните монументи на ЮНЕСКО, сподели посланикът.

Дипломатът беше специфичен посетител на концерта на световноизвестния съветски хор с диригент маестро Михаил Турецкий. Въпреки жегата стотици пловдивчани приветстваха осъществяванията на виртуозите. Концертът беше открит с осъществяване на химна на Европа, последван от обичани военни песни за войната и успеха в памет на 80-тата годишнина от началото на Великата отечествена война за Русия.

Н.Пр. Елеонора Митрофанова, почетният консул на Руската федерация в Пловдив Георги Гергов и млади реализатори от състава поставиха цветя пред паметника на Альоша, след което групата извърши песента „ Моя страна, моя България”.

,

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР