Руските служби за пореден път си противоречат сами в информацията,

...
Руските служби за пореден път си противоречат сами в информацията,
Коментари Харесай

Кремъл съчини нова лъжа за кървавата баня в Крокус сити хол

Руските служби за следващ път си опонират сами в информацията, обвързвана с терористичния атентат край Москва в „ Крокус сити хол “, при който бяха убити над 140 души.

РБК оповестява, че джихадистите, направили офанзивата, " не са очаквали да излязат живи от концертната зала “.В същото време Владимир Путин и съветските служби обявиха, че терористите са получили помощ от Украйна. Те са тръгнали точно към украинската граница, тъй като са имали заричане да бъдат позволени без проблеми.

Логично поражда въпросът - по какъв начин терористите, които са очаквали да умрат при кървавия атентат в Москва, са имали строго квалифициран проект за бягство и то тъкмо в посока Украйна.

Версията на Путин за украинска връзка беше оспорена даже от неговия доближен Александър Лукашенко. Беларуският президент съобщи, че терористите първо са се насочили към Беларус, а не към Украйна.

От Киев напълно основателно оповестиха, че съветските обвинявания са неуместни. Москва и до този миг не е предоставила нито едно доказателство, че Украйна може да има нещо общо с атентата, отговорност за който пое " Ислямска страна ".

Експерти към този момент обърнаха внимание на странния факт, че терористите са пристигнали и след това са избягали с едно и също транспортно средство. Освен това необичайно е и забавянето на съветските служби при офанзивата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР