Руските сили продължават да нанасят удари в района на Херсон,

...
Руските сили продължават да нанасят удари в района на Херсон,
Коментари Харесай

Центърът на Херсон остана без ток, има и повредени сгради

Руските сили не престават да нанасят удари в региона на Херсон, заяви в Телеграм началникът на военната администрация на града Роман Мрочко. Повредени са електропроводи, поради което центърът на града е без ток. Има и разрушени здания. Сутринта е имало офанзива и по пътнически трен, само че няма потърпевши. Руска офанзива е имало и по четири обитаеми места в региона на Берислав.

 

Продължават яростните боеве край източния град Авдеевка. Москва разполага спомагателни сили, с цел да обкръжи стратегически значимия град. Украинските военни оповестяват още, че след загубите съветските сили са се прегрупирали и провеждат офанзиви към село Макеевка, и се придвижват към град Купянск.

 

Русия заяви, че е унищожила 27 украински дрона. 18 от тях са били свалени над Курска област, 2 над Белгородска област, къде са прехванати останалите не се прецизира. Няма информация за потърпевши хора.

 

Киев опроверга информацията за погубен украински дрон в Белгородска област, като съобщи, че украинският безпилитен уред е нанесъл удар по електрическа подстанция в село Красная Яруга.

 

Инфо: БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР