Руските сили превъзхождат украинските по брой и въоръжение в района

...
Руските сили превъзхождат украинските по брой и въоръжение в района
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Северодонецк и Лисичанск са мъртви градове

Руските сили превъзхождат украинските по брой и въоръжение в региона на Северодонецк, призна украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, само че увери: Съпротивата продължава.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5846
" Мъртви градове " – по този начин Зеленски дефинира Северодонецк и прилежащия Лисичанск, за които яростните боеве не престават. Той прикани за освобождение на украинските военнопленници, по думите му – 2500 души.

И заяви за обещаните от Лондон първи ракети с по-голям обхват. Русия обаче предизвести, че те ще доведат до нови удари от нейна страна.

" Колкото по-голям е обсегът на изпратените системи, толкоз по-далеч ще изтласкаме нацистите от линията, от която би могла да пристигна опасност за Русия ", уточни съветският външен министър Сергей Лавров.

Според английското разузнаване, снощните удари против столицата Киев са целели да пресечен доставянето на западно оръжие за фронта. В диалог по телефона украинският президент Зеленски и английският министър председател Джонсън са разискали отблокирането на 25 тона зърно в украинските пристанища
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР