Руските медии реагираха остро на тежкото поражение на ЦСКА Москва

...
Руските медии реагираха остро на тежкото поражение на ЦСКА Москва
Коментари Харесай

В Русия: Средняк разкъса ЦСКА и го направи за посмешище

Руските медии реагираха остро на тежкото проваляне на ЦСКА Москва от " Лудогорец " в Лига Европа. " Орлите " разгромиха с 5:1 " армейците " и записаха най-изразителната победа на български отбор в мач от груповата фаза на евротурнирите.

" Ужас до безкрайност. " Краснодар ", ЦСКА – не ви ли е позор ", написа championat.com, отбелявайки и провалянето с 0:5 на " Краснодар " от швейцарския " Базел ".
" Лудогорец " сгази ЦСКА Москва на старта в Лига Европа (ГАЛЕРИЯ) Българският първенец разгроми руснаците с 5:1
Отбелязва се, че в България ЦСКА бе заставен да играе с доста млади футболисти поради съществуването на доста контузени.

" И кой вкара на " Краснодар " и ЦСКА 10 гола? Да беше " Ливърпул ", " Ювентус " или " Барселона " – както и да е, а то – " Базел " и – елементарни, Господи – " Лудогорец ".

Снимка: Lap.bg

" Най-позорната вечер в историята на съветския футбол ", приключва коментарът на championat.ru.

За същото издание някогашният треньор на националния тим на Русия Валери Газаев разяснява, че загубите на два от водещите съветски клубове са неуспех и удар по имиджа на съветския футбол.

Снимка: Lap.bg

" Унищожени. Разкъсани. Направени на посмешище ", е коментарът на sport-express.ru. " Топ клубовете на Русия изгоряха с общ резултат 1-10 против европейски средняци – " Лудогорец " и " Базел ", добавя „ Спорт експрес “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР