Руските действия в Украйна донесоха морална загуба за Москва, защото

...
Руските действия в Украйна донесоха морална загуба за Москва, защото
Коментари Харесай

Жозеп Борел: Това не е война, а разруха, водеща до неимоверно човешко страдание

" Руските дейности в Украйна донесоха морална загуба за Москва, тъй като са отвън всевъзможни правила за война. Това не е война, а съсипия, водеща до неимоверно човешко страдалчество. Русия и Путин заслужават да бъдат наказани допустимо най-решително от цивилизования свят. " Това съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел преди началото на взаимното съвещание на европейските министри на външните работи и на защитата в Брюксел, съобщи " Българска телеграфна агенция ".

" Това не е война, а необмислено заличаване. Войната въпреки всичко има някакви правила. Ще помислим за нови наказания против Русия, изключително в региона на енергетиката ", добави той.

" Русия в действителност прави доста военни закононарушения, би трябвало да го кажем, това е истината. Извършени бяха големи военни закононарушения в Мариупол, всичко е разрушено, нанасят се удари по всеки, безсистемно. Това е извънредно, би трябвало да го осъдим допустимо най-решително ", прикани Борел.

Той настоя страните от Европейски Съюз в съгласие да покачат отбранителните си качества. Ще осигурим спомагателна финансова поддръжка за Украйна, уточни висшият представител.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР