Руските бойни хеликоптери Ка-52, които се използват активно срещу украинската

...
Руските бойни хеликоптери Ка-52, които се използват активно срещу украинската
Коментари Харесай

Украйна: Западни IT компоненти са гръбнакът на руските хеликоптери Ка-52

Руските бойни хеликоптери Ка-52, които се употребяват интензивно против украинската войска, са създадени с високотехнологични съставни елементи от западни и азиатски страни . Това съобщи ръководителят на украинската президентска канцелария Андрий Ермак, представен от съветската работа на Би Би Си.

В своята Telegram той разяснява известията на украинските въоръжени сили, че в четвъртък са съумели да смъкват два хеликоптера Ка-52. Според Ермак украинските експерти от дълго време са " проучвали " тези машини.

" Знаем, че този хеликоптер съдържа високотехнологични съставни елементи от западни и азиатски страни ", написа Ермак.

Той прецизира, че има поради разнообразни микрочипове, процесори, флаш памет и друга електроника, " без които употребата на хеликоптера Ка-52 би била невъзможна, тъй като Русия не е в положение да създава такива софтуерни артикули ".

Ръководителят на канцеларията на президента съобщи, че към този момент е дал информация за това на западните сътрудници, с цел да се блокират каналите за възможни доставки на глобени артикули за Русия.

" Но са нужни още наказания, тъй че скоро ще публикуваме документ с спомагателни оферти ", написа Ермак. " Свалянето на Ка-52 е обикновено . Но е доста по-добре да лишим Русия от опцията да ги създава ", заключава той.
 Украйна смъкна съветски военен хеликоптер Ка-52
Украйна смъкна съветски военен хеликоптер Ка-52 " Алигатор "

Успех против съветските окупатори

Западни военни специалисти настояват, че по време на актуалната контраатака съветските хеликоптери Ка-52 са били от решаващо значение за съветската защита, защото им разрешават да обстрелват украинските военни от разстояние , недостъпно за силите за противовъздушна защита.
 Британското разузнаване: Как Русия употребява хеликоптери Ка-52 във войната в Украйна
Британското разузнаване: Как Русия употребява хеликоптери Ка-52 във войната в Украйна

Никоя западна войска не би почнала нахлуване без предимство във иъвъуха

От началото на пълномащабното навлизане в Украйна западните страни се пробват да прекратят доставките на електроника за Русия, само че съветският военнопромишлен комплекс се пробва да заобиколи глобите благодарение на някои прилежащи страни и Китай .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР