Руските агенти трябва да положат всички усилия, за да предотвратят

...
Руските агенти трябва да положат всички усилия, за да предотвратят
Коментари Харесай

Руското разузнаване в готовност да пресече всеки опит за намеса в изборите

Руските сътрудници би трябвало да положат всички старания, с цел да предотвратят всякаква непозната интервенция в президентските избори в страната през март. Това съобщи във видео шефът на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин, представен от " Ройтерс ".

По-рано този месец Путин разгласи, че ще се кандидатира на изборите - стъпка, която сигурно ще му разреши да остане на власт най-малко още шест години.
Руският водач, който наследи президентския пост от Борис Елцин в последния ден на 1999 година, към този момент управлява страната по-дълго от всеки различен държател след Йосиф Сталин, като изпреварва даже 18-годишния мандат на Леонид Брежнев.

" През Новата година ще се състои значимо политическо събитие - изборите за президент на Руската федерация. Трябва да поставим всички старания, с цел да предотвратим възможни опити за външна интервенция ", показва Наришкин.
Опозиционните политици настояват, че изборите са просто смокинов лист на демокрацията и прикриват това, което те смятат за корумпирана тирания на Путин в Русия.
Поддръжниците на съветския водач пък отхвърлят тези изказвания и показват някои самостоятелни изследвания, съгласно които Путин се радва на одобрение от над 80%. Те означават, че Путин е възстановил реда и част от въздействието, което Русия е изгубила по време на хаоса при разпадането на Съветския съюз през 1991 година

Инфо: news.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР