Рускинята Жана Самсонова, на 39 г., е починала миналия месец

...
Рускинята Жана Самсонова, на 39 г., е починала миналия месец
Коментари Харесай

Жена почина, след като в продължение на години консумира само екзотични плодове

Рускинята Жана Самсонова, на 39 година, е умряла предишния месец в резултат на недохранване, оповестиха международни организации.

Самсонова, която живееше в Тайланд, създаваше наличие за обществените мрежи, в които акцентираше – парадоксално – върху здравословния метод на хранене.

След гибелта ѝ лекари и диетолози споделиха, че трагичният край е настъпил, тъй като организмът ѝ не се е снабдявал с нужните хранителни субстанции поради обстоятелството, че в последните години Самсонова е приемала основно екзотични плодове.
                             

Рускинята, която се подвизаваше с псевдонима Zhanna D'Art в обществените мрежи, е консумирала само плодове, кълнове от слънчогледово семе, плодови смутита и сокове.

Виждам по какъв начин тялото ми и мозъкът ми се трансформират всеки ден. Обичам своето ново Аз и в никакъв случай няма да се върна към предходните си привички на хранене, пишеше и обясняваше Самсонова в изявленията си в Инстаграм.

Тя популяризираше суровата веганска диета, известна още като сурово веганство. Този вид диета се състои от консумация на храна като плодове, зеленчуци, семена и бобови растения, без значение дали са в естествено положение или приготвени при по-малко от 44 градуса – температура, при която те биха изгубили главните си детайли като витамини, минерали, хранителни субстанции и разнообразни ензими, които се съдържат в тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР