Руски рапър, присъствал на парти облечен единствено с чорап, за

...
Руски рапър, присъствал на парти облечен единствено с чорап, за
Коментари Харесай

„Почти голо“ парти на руски звезди предизвика недоволство в Москва

Руски рапър, участвал на празненство облечен само с чорап, с цел да покрие срамните си елементи, е вкаран в пандиза за 15 дни, спонсорите на някои от най-известните локални актьори приключват договорите си с тях, а президентът Владимир Путин е неудовлетворен.

" Почти голото " празненство в московски нощен клуб, проведено в миг, когато Русия води яростна война с Украйна, а управляващите прокарват все по-консервативен обществен дневен ред, провокира извънредно бърза и мощна реакция, написа Reuters.

В интернет се популяризира видеоклип, на който представителят на Путин слуша обясненията на една от присъстващите звезди, а осведомителното издание Baza оповестява, че воюващите в Украйна, са били измежду първите, които са се оплакали, откакто са видели фрагментите. Според вестника фотосите от събитието са достигнали до Путин, който не е бил удовлетворен от видяното.

Освен присъдата на Николай Василиев - рапърът прочут като Vacio, той е санкциониран и с 200 000 рубли за агитация на " нетрадиционни полови връзки ".

На други известни имена от празненството са анулирани концерти и стратегии за лъчение по държавната телевизия, като доста от тях са изгубили договорите си със спонсори.

Дмитрий Песков, представителят на президента, помоли репортерите да му простят, че не е коментирал обществено разрастващия се скандал, като съобщи: " Нека вие и аз да сме единствените в страната, които не разискват тази тематика. "

Мария Захарова, представител на съветското външно министерство сподели, че събитието е " опетнило " участниците в него, само че в този момент те имат опция да работят върху себе си, написа осведомителния уебсайт Ura.ru.

Ожесточената реакция на управляващите, прокремълските депутати и блогъри, държавните медии и групите на православната черква господства в заглавията на вестниците от няколко дни, измествайки историите за повишението на цените на яйцата и инфлацията, написа Reuters.

Партито в московския нощен клуб " Мутабор " на 21 декември е проведено от блогърката Анастасия Ивлеева и на него участват известни певици, които от години са неизменима част от развлекателните стратегии на държавната телевизия.

Ивлеева, едно от най-разпознаваемите имена в Русия, която се появява обществено с бижута на стойност 23 милиона рубли (228 000 евро) в миг, когато някои руснаци се борят за прехранване, разгласява два видеоклипа с обществени извинения.

Във второто си опрощение от 27 декември тя споделя, че съжалява за дейностите си и заслужава всичко, което ѝ се случва, само че се надява да ѝ бъде даден " втори късмет ".

Оттогава тя спря да бъде едно от обществените лица на огромния съветски мобилен оператор МТС, данъчните управляващи започнаха следствие, което може да докара до петгодишна присъда, а московски съд одобри иск от група лица, които упорстват тя да изплати 1 милиард рубли (9,9 милиона евро) за " морални премеждия ".

Ако искът бъде почетен, парите ще отидат в държавен фонд за подкрепяне на ветерани от войната в Украйна.

" Да се организират такива мероприятия в миг, когато нашите момчета умират в (украинската) специфична военна интервенция и доста деца губят бащите си, е цинично ", споделя Екатерина Мизулина, шеф на съветската Лига за безвреден интернет. " Нашите бойци на фронтовата линия несъмнено не се борят за това. "

Много от известните участници в празненството записаха своите извинения, в това число журналистката Ксения Собчак, чийто починал татко Анатолий е бил другар и шеф на Путин.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР