Руски областен политик бе глобен вчера с почти две хиляди

...
Руски областен политик бе глобен вчера с почти две хиляди
Коментари Харесай

Руски политик е глобен, защото е слушал реч на Путин със спагети на ушите

Руски регионален политик бе санкциониран през вчерашния ден с съвсем две хиляди $, тъй като е " дискредитирал въоръжените сили " на Русия, като е поставил спагети на ушите си, до момента в който е слушал тирада на президента Владимир Путин, заяви правозащитна група, представена от " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция.

Михаил Абдалкин е наказан, защото е снимал това свое протестно действие и след това е качил сниманото видео в обществените мрежи. Зад странния митинг на Абдалкин в действителност стои съветски идиоматичен израз, обвързващ лъгането и разочарованието от думите на някого с окачване на спагети на ушите.

Намекът на протестната акция на Абдалкин е, че той не има вяра на думите на Путин, за положението на нацията, която той произнесе на 21 февруари, тъкмо преди първата годишнина от нахлуването на Русия в Украйна.

 Руски политик е санкциониран, тъй като е слушал тирада на Путин със спагети на ушите
© Скрийншот/YouTube

Неправителствената организация " ОВД-инфо " цитира Абдалкин, болшевик от Самарска област, да споделя, че това е било подигравателен жест за израз на недоволството от мълчанието на президента по вътрешнополитическите проблеми. НДнес на Абдалкин бе наложена санкция в размер на 150 хиляди рубли (1 950 долара).
Този месец съветският парламент стегна законите, признати скоро след нашествието, които в този момент плануват санкции или затвор до 15 години за дискредитиране или разпространяване на погрешни вести за съветските въоръжени сили или други групи, които вземат участие във войната в Украйна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР