Руски медии са посочили името на един от руските командири,

...
Руски медии са посочили името на един от руските командири,
Коментари Харесай

Стана известно името на човека, ръководил клането в Буча

Руски медии са показали името на един от съветските командири, осъществили " зачистването " в Буча, преди отстъплението на съветските военни. Това съветският жител Алексей Шабулин, оповестява Еспресо.

Съобщава се, че точно Шабулин попада в съответните осведомително известие на малкия екран на съветското Министерство на защитата " Звезда " и в информация на съветската организация " Интерфакс ".

" Командирът на едно от подразделенията на морската пехота Алексей Шабулин означи, че в този момент морската пехота организира издирвателно-разузнавателни дейности и организира пречистване на обитаемоте пунктове с следваща задача да се закрепят в тях, се споделя в известието на " Звезда ".

Истинското име на " Шабулин " е Бакуменко Алексей Юриевич, а името му е измислено от медиите, с цел да попречат на идентифицирането на индивида, който към този момент ще бъде именуван " касапинът от Буча ".

В изявление за пропагандния кремълски канал Russia Today майор " Шабулин " дава обещание " да отиде до край и да прочисти Украйна от фашистите " и споделя, че неговият дядо " през ВСВ гонил из горите мръсниците-бандеровци ".

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР