Руски инфлуенсъри масово протестират срещу решението на страната им да

...
Руски инфлуенсъри масово протестират срещу решението на страната им да
Коментари Харесай

Руските инфлуенсърки пропищяха, остават без доходи

Руски инфлуенсъри всеобщо стачкуват против решението на страната им да забрани Instagram. Някои от притежателите на най-влиятелните профили показаха недоволството си от възбраната, като обявиха, че това е едно от местата, посредством които те изкарват приходите си, поддържат връзка с почитателите си и показват себе си.

Една от тях е риалити телевизионната звезда Олга Бузова, която има над 23,3 милиона почитатели в Instagram, разгласява близо седемминутно видео в неделя, в което ридае от идната загуба на аудиторията си.



„ Не се опасявам да призная, че не желая да изгубя инстаграма си. Не знам по какъв начин ще се развие бъдещето ми”, сподели тя.

„ Споделях живота си, работата си и душата си в тази платформа. Не правих всичко това като работа, това е част от душата ми. Чувствам се все едно огромна част от сърцето ми и животът ми е лишен “, сподели още Бузова.

36-годишната инфлуенсърка приключи видеото си, като сподели, че " ще отиде и ще продължи да плаче ". Клипът е събрал повече от 700 000 гледания в обществените мрежи.

Модната блогърка Карина Нигай, която има близо три милиона почитатели също разгласява клип, в който плаче и споделя, че е в " тъга " поради възбраната.



„ Мислите ли, че за мен Instagram, е единствено източник на приходи? За мен това е целият ми живот. Това е душата ми. Това е единственото нещо, с което се разсънвам и задрямвам последните пет години подред”, показа тя със сълзи на очите.

Други съветски авторитетни лица приканиха почитателите си да се реалокират в Telegram или платформата за обществени медии VK, с цел да продължат да ги следват там.

„ Instagram към този момент го няма “, написа Валерия Чекалина в биографията си в Instagram до емоджи на разплакано лице. Инфлуенсърката, която е бременна и има 10,5 милиона почитатели, добави, че идното й наличие ще бъде оповестено в Telegram и VK.

Въпреки че тези авторитетни лица получиха известия за поддръжка от своите почитатели, някои понесоха и рецензия.

„ Боже, в Украйна хората умират, децата са в метрото, няма къде да спят, изгубиха всичко, а ти плачеш поради Instagram “

„ Е, супер, най-сетне и на вас ще ви се наложи да си намерите същинска работа, задоволително пари изкарахте от снимане на голите си тела”

„ Оставате без приходи, ами елементарно е - намерете си друга работа. Украинците остават без дом, без майки, без татковци, без деца. Не ви ли е позор?” разясняват консуматори в отговор на обявата на Бузова.

Русия разгласи в петък, че ще забрани Instagram - седмица откакто блокира Фейсбук. Това последва хода на страната да разгласи компанията-майка на платформите Meta за " екстремистка организация " съгласно съветското законодателство.

Ройтерс заяви предходната седмица, че Meta е основала изключения в разпоредбите си за „ речта на омразата”, с цел да разреши краткотрайно на потребителите на Фейсбук и Instagram да приканват за принуждение против Русия и нейния водач Владимир Путин.

Ръководителят на Instagram Адам Мосери туитна в петък, че възбраната на Русия ще остави 80 милиона души откъснати един от различен и „ от останалия свят “.

Голяма част от еротичните модели в „ Onlyfans” също започнаха да се жалват по отношение на вероятността да забранят платформата. В нея се споделя главно порно наличие, в което, моделите извършват другите култове на потребителите, а в подмяна получават разнообразни суми пари.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР