Руски части са започнали преместването си от района на Киев.

...
Руски части са започнали преместването си от района на Киев.
Коментари Харесай

Руски части са започнали изтегляне от района на Киев, смятат в Пентагона

Руски елементи са почнали преместването си от региона на Киев. Това съобщи публично лице от Пентагона като разясни, че съветските елементи се местят в северна посока. 

Около 20 % от съветските елементи в региона на Киев, в това число и тези направлявали нуклеарната централа Чернобил са в разнообразни стадии на пренасяне на север споделя лицето, представено от „ Вашингтон пост “.

За американските военни обаче това не значи, че Москва извършва поетия ангажимент за прекъсване на нападението в огромни градове. 

Говорителят на Пентагона Джон Кърби уточни, че съгласно разбори Русия има намерение да усъвършенства тези елементи и да ги изпрати на други места в Украйна. 

Очакванията са новата посока да е районът на изток Донабас, който наподобява се трансформира в нов приоритет за Кремъл след мощната опозиция в другите елементи от страната. 

За Вашингтон за деескалация е належащо съветските военни се приберат в Русия като все още няма индикации за това, сподели Кърби. Той също съобщи, че съветски военни към момента правят въздушни удари по Киев. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР