Руската централна банка поднови вчера продажбите на валута на вътрешния

...
Руската централна банка поднови вчера продажбите на валута на вътрешния
Коментари Харесай

Руската централна банка поднови валутните търгове на вътрешния пазар

Руската централна банка възобнови през вчерашния ден продажбите на валута на вътрешния пазар, като в границите на първия търг беше осъществена валута на стойност 11 милиарда рубли, оповестява банката, представена от ТАСС, написа Българска телеграфна агенция. С това стартира новият разчетен интервал за продажба на валута за попълване на бюджетните дупки. На 5 април нямаше валутни търгове.

По данни на министерството на финансите за интервала до 5 май се планува продажбата на валута за общо 74,6 милиарда рубли, като ежедневният размер ще бъде за към 3,7 милиарда рубли.

Руската централна банка възобнови продажбите на валута на 13 май на вътрешния пазар в границите на нови бюджетни правила. Търговете бяха спрени малко след началото на нашествието в Украйна, когато беше натрапен непоколебим финансов надзор, с цел да се избегне сериозната обезценка на рублата.

Новите правила, които са в действие от началото на януари, плануват продажбите на непозната валута от съветската централна банка да се правят във валутната секция на Московската фондова борса в границите на инструмента „ юан-рубла “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР