Руската страна не приема подобни правила на новия световен ред

...
Руската страна не приема подобни правила на новия световен ред
Коментари Харесай

Захарова: Русия не приема "правилата" на Запада като снаряди с уран и стрелба по деца

Руската страна не приема сходни " правила " на новия международен ред на Запада, които включват потреблението на снаряди, цялостни с уран, и пукотевица по деца, написа представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram.



Дипломатът обърна внимание на „ две несъвместими идеологеми ", които съжителстват по едно и също време в „ груповите глави на западните демократични диктатури ". По този метод Западът, наред с изказванията, в които се афишира хипотетична угриженост за украинските деца, е подготвен да достави на Киев снаряди с обеднен уран.

„ Може би считат, че ще бъде като ваучър „ варицела ", когато се съберат здрави деца, заболели от варицела, с цел да пипнат тези, които в никакъв случай не са боледували от варицела, с цел да си изградят имунитет? Но радиацията не е варицела ", акцентира Захарова.

В подтекста на заявените от Запада планове представителят на външното министерство уточни оповестените резултати от следствието на BBC, съгласно които полицията и английските въоръжени сили са стреляли по деца с пластмасови и гумени патрони по време на спора в Северна Ирландия.

" Известно е, че минимум осем малолетни са починали, някои от които са били на към 10 години, да вземем за пример ирландското момче Стивън Гедис ", означи тя.

" Властите знаеха, че потреблението на такива муниции е доста евентуално да докара до гибел. Съответната директива беше публикувана през 1971 година на английските сухопътни сили, само че английските военни съзнателно отхвърлиха да доведат наличието й до по-ниските звена - беше по-лесно да се удавят в кръв митингите на тези, които желаеха да се молят в друга черква и да приказват на различен език. Уранови снаряди, пластмасови патрони против деца, промяна на пола от малолетни с хормонозаместителна терапия - това са „ разпоредбите " на новия международен ред. Аз съм срещу! ", разяснява още Захарова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР