Руската спортна телевизия „Мач ТВ“ направи оценка на шансовете на

...
Руската спортна телевизия „Мач ТВ“ направи оценка на шансовете на
Коментари Харесай

В Русия: Шансовете на Станимир Стоилов да поеме Нижни Новгород са 50 на 50

Руската спортна телевизия „ Мач ТВ “ направи оценка на възможностите на Станимир Стоилов да застане отпред на Нижни Новгород. Според информацията, Мъри и Александър Кержаков не престават да са разновидностите за новия член на съветския футболен хайлайф.

" Вероятността Александър Кержаков да поеме Нижни Новгород понижават. За този вид клубът трябваше да получи избрани финансови запаси, които за момента не са постъпили. Заради тази причина бюджетът на клуба не е завършен. Конкурент на съветския експерт е българинът Станимир Стоилов. В момента възможностите сред двамата треньори са 50:50. В същото време Нижни Новгород стартира да преподписва договорите на играчите от миналогодишния състав “, оповестява съветската телевизия в разбора си.

В същото време в Казахстан се появи слух, че Станимир Стоилов към този момент образува треньорски екип и в него влиза актуалният треньор на Тобол (Костанай) Григорий Бабаян. 41-годишният казахстанец беше част от щаба на Мъри в Астана.

" За момента не съм поел никакъв тим и няма по какъв начин да върша предложения за членове на моя треньорски щаб. В тази връзка не съм търсил и Григорий Бабаян. Бих се радвал да работя с подобен експерт в бъдеще, защото доста оценявам неговите професионални и човешки качества “, съобщи Стоилов пред Sports.kz.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР