Руската противовъздушна система не е ефективна срещу украински атаки с

...
Руската противовъздушна система не е ефективна срещу украински атаки с
Коментари Харесай

Експерти: Русия не може да се защитава срещу украински атаки с дронове


Руската противовъздушна система не е ефикасна против украински офанзиви с дронове. До това умозаключение стигат специалистите от американския " Институт за проучване на войната ". Последният образец е офанзивата на летището в Енгелс.

Руската противовъздушна система не е ефикасна против украински офанзиви с дронове. До това умозаключение стигат специалистите от американския " Институт за проучване на войната ".

Експертите показват като образец за уязвимостта от украинските дронове. 

Поне трима починаха при нападението в Енгелс

Британското министерство на защитата също показва, че става " все по-ясно, че Русия не може да се оправи с офанзивите на своя територия ". намерено се питат по какъв начин украинските дронове могат да изминават такива огромни дистанции неусетно. Летището се намира на към 800 километра от Луганск.

В базата в Енгелс са ситуирани бомбардировачи Ту-160.

Русия заяви на 26 декември, че при офанзива против базата в Енгелс са починали трима души. По информация на медиите още няколко души са били ранени. Руските публични източници отхвърлят военна техника да е развалена при нападението с дрон, само че съгласно други неофициални известия - както украински, по този начин и съветски - няколко самолета са били унищожени.

Това беше над военновъздушната база, в която са ситуирани и огромни бомбардировачи.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР